Grip ’n Dip Borrelplank
20 min bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Bak de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking in 2-3 porties goudbruin en krokant.
- Meng intussen de helft van de mayonaise met sriracha naar smaak. Doe hetzelfde met de andere helft van de mayonaise en de wasabipasta.
- Schep alle dips, ook de aioli, pesto en truffelmayonaise in schaaltjes en zet ze op een plank.
- Schud de friet bij de dips op de plank. Serveer meteen.
- Deze U-vormige friet bakt extra knapperig, maar is bovenal handig voor het dippen in een van je favoriete sauzen!
- Tip: De friet is ook lekker om een chunky salsa of guacamole mee te ‘scheppen’.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 930 kcal
- 70 g vet waarvan 9 g verzadigd
- 75 g koolhydraten
- 7 g eiwit
- 7 g vezels
- 2,3 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen